Min mobil funkar inte, den har badat!

phone-1149925_1920

Hej på er!

Hoppas att ni har haft (och fortfarande har) en härlig sommar!

Min mobil funkar ej pga av en vattenflaska i väskan. Smart tyckte jag i värmen MEN korken gick upp och fyllde min väska med en hel del vatten och där låg min mobil och simmade!                                                                                                                                     Trodde jag kunde fixa en ny hos Telia i Värnamo men dom hade ju stängt ner så det får bli ett storstadsbesök i helgen. Jag räknar med att vara tillgänglig på telefonen nu på måndag, då jag även börjar att jobba.

Ha en härlig helg!

Kram Madde

4 kommentarer

  1. Aj aj aj! Men du lägg mobilen i en påse med ris. Det brukar torka mobilen så den fungerar igen.
    Det går även bra att använda couscous eller quinoa om du inte har ris hemma.

    Annars är du välkommen förbi oss när det är öppet. 🙂

    //Anna Pettersson, Telia Kundservice

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s