Veckans energier

Hej!

Nu är det lättare att släppa på gammal sorg, ilska, besvikelse m.m. Att gå in på nya vägar och lämna dom gamla för att påbörja en ny cykel i livet. För många så är det en känslosam förändring och läkning på gång. Till det positiva, det lätta och glada! Det är hög tid att förlåta och släppa det förflutna så gamla sår kan läka och så får den positiva energin lättare att få ett större fäste/utrymme inom oss.

Ibland kan det vara svårt att förlåta och släppa tankarna på det som har varit. Låt det ta sin tid, allt går inte på en kvart. Men det är bättre att påbörja det än att vara kvar i det gamla. När man jobbar med något tufft minne så är det känslomässigt jobbigt, men det kommer även en dag då man märker att det inte har riktigt samma grepp över en – det är en underbar känsla!

Och energierna för veckan gör att det går lättare att jobba med gamla invärtes sår och att vi har lättare för att släppa dom! Solen och naturen hjälper till i läkningen, så ut och njut av dess energier, och be om hjälp ifrån naturen. Dels att släppa men också för att fylla på energier.

Ha en fin vecka!☀️

Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s