Budskap ifrån andra sidan är läkande

Att få budskap ifrån andra sidan kan vara oerhört läkande. Det kan hjälpa en att gå vidare, förlåta, se klarare på saker och ting, se ifrån ett annat perspektiv, få en förståelse/bekräftelse – ja, listan kan göras lång.

Första gången jag var hos ett medium så berättade hon att jag hade varit en grym soldat i ett tidigare liv. Och genast så förstod jag varför jag sedan barnsben hade drömt om krig, soldater och svärd. Jag hade även svårt för knivar, speciellt eggen, den var otäck. Men efter mitt möte med mediumet så försvann mardrömmarna om krigsföringen och mitt ”knivhat” var inte alls lika stort längre. Så det var förlösande!

Men man behöver inte alltid besöka ett medium för att få budskap, man kan gå inåt, meditera, för att få hjälp och insikter. Testa!

Ha en härlig sommarvecka!

Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s