Veckans energier

Hej!

Veckans energier är att omfamna dina känslor och verkligen erkänna och ta in det du känner. Oavsett om det är sorg, stress, ilska, frustration m.m.

Det gäller även om man är glad, lycklig, stolt och känner sig i balans! Det är ju underbart! Om du känner de positiva känslorna så visa det gärna. Det sprids till andra och dom påverkas. Så strunt i Jantelagen, var glad och stolt!

Dina känslor är en signal för stunden, situationen. Trycker man ner de negativa känslorna så kommer dom alltid upp ändå så det är lika bra att ta hand om dom på en gång. Ibland vet man inte varför man mår som man mår, då får man försöka gå in i sig själv och hitta svaret. Eller gå till en terapeut.

Jag är glad idag, har haft en härlig helg och snart är det semester – underbart!

Ha en fin sommarkväll!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar