Djurens känslighet

Vår lilla Jack Russell Måna (här på bild med en favvo leksak) reagerar ofta på energier. Ibland så vägrar hon att gå in i sovrummet hos mina föräldrar, för min bortgångna mormor sitter där.

Vi har en grind ner till källaren som gnisslar när den öppnas. Och min farfar, som också är på andra sidan, brukar “öppna grinden” så man hör ljudet. Då ser man hur Måna lyssnar, kan inte förklara men hon lyssnar på olika sätt. Det syns på hennes hållning och i ögonen. Ibland vaknar jag av att farfar står vid min sängkant och bara kollar till mig. På nåt sätt så vet jag redan innan jag vaknar, att det är farfar som står där och då vaknar jag lugnt och behagligt. Och Måna, som sover hos mig, vaknar också till men gör inget väsen av det. Hon är nog för trött då, mitt i natten😂 Men det är värre när man har fått med sig nån “osalig” hem, då vaknar jag med ett ryck och hjärtat går i 120 knyck. Det är inte mysigt!

Djuren är fantastiska i sin känslighet, det finns ju dom som känner av när deras ägare håller på att få ett blodsockerfall och även epileptiska anfall. Hur reagerar ditt husdjur när den känner av energier ifrån andra sidan?

Ha en härlig dag, nu ska jag sätta fart och jobba!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar