Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är att ha fokus på livet och att se det ifrån olika perspektiv. Kom ihåg att du är en odödlig själ och upplever livet som människa och som människa har vi olika val att göra, här och nu. Själen har valt din kropp och det är du som väljer vad du vill uppleva med den. Dansa, sjunga, yoga, meditera, måla, resa, baka, umgås etc. Allt efter hur mycket ork och energi du har. Kortet står för att ta dig ut i livet, sällskapet, världen, kursen, jobbet, ja ut till det som du har tänk att du vill göra.

Även om vägen känns svår, tuff och kanske rent utav omöjlig så sker mirakel! Som jag har berättat förut så var jag enl. läkarna en sån som aldrig mer skulle kunna jobba, men mirakel sker och kan jag – så kan du❤️

Ha en härlig vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar