Snake Whisper

Det är otroligt läskigt med huggormar och när jag var liten så berättade min farmor om min farfars farmor.

Hon var en coolt dam som snackade med ormar och där paret bodde så låg det alltid en stor fet huggorm och solade ovanpå jordkällaren.

En dag när hon skulle öppna dörren till jordkällaren så föll ormen ner över henne! Den hamnade på huvudet och axeln. Men hon var så cool, hon bara la upp den igen så den kunde fortsätta att sola och hon gick in och hämtade vad hon skulle. Och den högg henne inte!

En annan hade skrikit, flaxat och svimmat , allt på samma gång, vid en sån händelse!😂

Har du nån spännande eller rolig historia om dina släktingar? Dom använde sig så mycket utav naturen hela tiden. Kloka gummor, hästpratare, vättekännare m.m. Dela gärna med dig av din historia eller mejla till mig på info@madelenewidell.com så lägger jag ut den här.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar