Indianflickan från tidigare liv

Igår gjorde Maggan och jag en hypnos som kändes i hela rummet! Vi kom in i ett tidigare liv där hon hade varit en indianflicka.

Maggan såg på sin indiankropp och såg mockasiner på fötterna, barbent med en fin klänning, svart långt hår, 10-12 år. Och det som slog Maggan var att hon, som indianflicka, mådde så bra! Ingen stress, ingen oro, levde ett med naturen. Maggan själv har haft stress i olika perioder av sitt liv, så som vi många har och har haft. När hon pratade med sitt tidigare liv (det kan man göra) så bad jag även att dom skulle ta varandras händer och då kände Maggan barnet, sitt tidigare livs hand i sin!

Maggan blev så lugn inombords av indianflickan och hon sa att det var länge sen hon kände sig så lugn – underbart!! Lugnet spred sig i hela rummet, energin skiftades på ett ögonblick!

Hon träffade även på en varg där hon kände pälsen under sina handflator när hon klappade den och kände pussarna den gav henne i ansiktet.

Under regressionen så tyckte hon att massagebänken som hon låg på, snurrade runt ett halvt varv. Hon frågade mig flera gånger om jag gjorde något med den.

Vi avslutade regressionen och Maggan hade knappt kommit upp ifrån bänken när hon kände igenom sitt hår och undrade va 17 som hade hänt! Det hade blivit lockigare efter regressionen! Och jag såg det också! Riktigt häftigt!!

Maggan gick hem, gladare och lockigare än på länge!

Med denna solskenshistoria önskar jag er en fortsatt fin kväll!

Kram Madde❤️

(Jag brukar be om att titta in i ditt tidigare livs ögon och be om råd, det funkar oftast och är fantastiskt! Och dessutom så ser du verkligen ögonen på ditt tidigare liv!)

Maggan är ett fingerat namn.

Lämna ett svar