Parallella världar

Hej!

För ett tag sen så ville en kvinna göra en hypnos på “klumpen i magen”. Klumpen tänkte hon kunde bero på olika känslor ifrån sin barndom och nu var hon redo att lösa upp den.

Så vi började med en vanlig hypnosavslappning för att sen gå ner i känslorna och se vad för slags händelser som kunde ligga däri. Men jag hann inte gå ner i känslorna för helt plötsligt sa hon upprört “Jag springer”.

– Jag springer fort, det gör ont under fötterna. Jag är barfota, springer ifrån någon som ska döda mig.

Det visade sig att hon hade kommit in i ett tidigare liv där hon hade blivit såld i väldigt unga år, av sin pappa. Och nu var hon ca 15 år, hade 2 barn och gift med en äldre man som var fruktansvärd mot henne. Hon beskrev hur dom bodde själva i skogen och att han var skogshuggare. Och så kom natten då han skulle slå ihjäl henne. Hon flydde ut i mörkret i skogen i nattsärken. Min klient låg på behandlingsbänken och var alldeles förtvivlad och jag hörde paniken i hennes röst “jag lämnade min barn, hur kunde jag lämna mina barn?”. Upprörd och ledsen berättade hon vidare hur hon sprang till byn och till en kyrka och där blivit väl omhändertagen. Men paniken och sorgen var kvar, vad hade hänt med hennes barn?

Och eftersom det sägs att vi lever i parallella världar och att alla tidigare liv sker samtidigt så tänkte jag att vi måste prova och se om vi kan gå tillbaka och rädda barnen ifrån den elaka fadern.

Sagt och gjort. Jag bad henne att samla ihop en grupp män och dom gick tillbaka till stugan i skogen för att hämta barnen. Klienten såg när hon gick in i stugan för att hämta barnen. Och hon kom ut med dom!Det som är så fantastisk är att hon riktigt kände tyngden av sitt spädbarn i famnen och hon kände det andra barnets hand i sin egna hand, när dom gick ifrån stugan!

När hon gick därifrån så såg hon mannen hon var gift med, han var inte glad men hon kände sig trygg med att ha männen med sig och så otroligt glad över att ha räddat barnen! Energin skiftades i hela behandlingsrummet, helt fantastiskt! Det blev lättare, gladare och framför allt – min klient blev lugn, glad och klumpen i magen var borta!

Både min klient och jag var tagna den eftermiddagen, tänk vad man kan lösa upp inombords så att man blir friare!

Ha en fin helg och njut av våren!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar