Veckans energier.

Hej!

Det här är den indiska guden Ganesha som är visdomens gud och undanröjare av hinder.

Den här veckan så är det fokus på att rensa i sin energi, ta bort blockeringar och/eller negativa tankar.

Det är även dags att kliva ut ur den behagliga komfortzonen. Den som består av rutiner, situationer (bra eller dåliga) som vi redan kan och vant oss vid. När vi kliver ur den så blir vi på köpet av med många rädslor, för vi tar ju tag i dom och gör något som kan verka obehagligt. Du kommer att upptäcka en potential som du kanske inte visste att den fanns.

Kortet står även för att du kan göra en chakrameditation för att rensa dom och fylla på med ny energi. Eller rensa i hemmet på saker, gamla papper eller vad som helst som tar upp energi. Kortet står också för att varva ner, försöka att sluta stressa. Det är inte alltid lätt!

Men försök att njuta av våren och ta en promenad i naturen, det är otroligt avslappnande!

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar