Seanskväll.

Ikväll har jag varit i Draftinge och haft seans. Det är alltid lika mysigt att ha en grupp och lära känna dom och deras nära och kära som finns på andra sidan.

Det är inte alltid bortgångna släktingar som dyker upp utan det kan också vara guider, änglar eller kraftdjur. Ikväll kom en bortgången hund fram och pratade lite med sin ägare. Så även djuren finns runtomkring oss! Jag brukar se vår förra tax Lotta i soffan, och speciellt när jag har lite för mycket att göra och inte mår bra. Då kommer hon och hjälper till på sitt vis😄.

Under en seanskväll kan det även komma upp vad man har varit i ett tidigare liv. Det gjorde det ikväll och det är alltid lika spännande! Men det kan även komma upp praktiska detaljer såsom att fixa stuprännan, laga bilen etc. Det är användbart!😁

Sov gott och …

Ha en härlig fredag!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar