Dödens väg.

Henrik och jag var ute och gick i söndags och vi tänkte vi skulle känna in ett område. Energierna där var inte dom mysigaste! Hela jag blev alldeles konstig, speciellt i huvudet, det blev som en stor ballong och känslan i huvudet var som om en bisvärm var därinne. Och när jag känner så, då är det mycket energier i omlopp😅

Vi gick bl.a på en grusväg och där hörde jag soldater rida fram på sina hästar och såg en alkoholiserad man ifrån andra sidan men känslan av att gå på ‘dödens väg’ var ändå den obehagligaste upplevelsen. Sen hände det inte så mycket mer än att jag var rätt glad över att komma till bilen och blev så trött av alla intryck av energier så jag orkade till slut inte att känna in utan ville bara därifrån.

Dödens väg visade sig vara en väg fram till en galgbacke, som har funnits där för länge länge sen. Urk!

Så energier ifrån händelser kan sätta sig starkt i väggarna eller på platser. Och så kan dom påverka oss såsom att vi blir trötta, oroliga, frustrerade. Men även glada, lugna och kärleksfulla energier sätter sig och det tar vi tacksamt emot!

Ha en härlig kväll!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar