Killen som satt hos mig varje natt.

När jag växte upp på Hagavägen hemma i Köping, så fick jag ofta nattliga besök av en ung kille ifrån andra sidan. Han hade bott i mitt rum innan han dog. Han var runt 16-17 år när han gick bort.

Jag var så rädd när jag vaknade på natten, jag vaknade av att han satt och tittade på mig. Han satt i min lilla söta stol (som jag faktiskt slängde i vuxen ålder, hade lite svårt för den stolen – så den rök😄).

Men såhär i efterhand har jag förstått att han egentligen bara ville skydda mig på nätterna. Det var fler spöken/andar som kom på nätterna men dom kom inte fram lika tydligt som den här killen.

Nu när jag jobbar som ett medium så har jag pratat med honom och fått svar på varför han var hos mig och fört över killen in i ljuset, där han får lugn och ro. Skönt!

Kram Madde❤️

2 kommentarer

  1. Jag hade nog oxå blivit rädd❤️🙏bra att du nu har fått reda på vad han gjorde hos dig🙏Och. Att du fick över honom till ljuset❤️❤️Kram fina Madde

    1. Tack söta Maria! Ja, jag var nog konstant rädd hela uppväxten 😄så det blir nog fler inlägg om spökerierna på 70-talet🤪😂
      Kram❤️😘

Lämna ett svar