Att göra en hypnos.

Att gå in i hypnos är inte så obehagligt som många tänker sig. Många kan vara rädda för att jag ska ta kommandot över dom, såsom vi kan se på tv t.e.x.

Jag vet inte ens hur en sån scenhypnos funkar och är inte intresserad utav det heller. Nej, det jag vill med en hypnos, är att gå in och lösa upp blockeringar/trauman ifrån barndomen eller något annat. När man kommer till mig för att göra en hypnos så får man ligga på massagebänken och lyssna på en avslappning som jag läser. Sen när den är klar (det tar ca 15 min, lika lång tid som det tar för blodtrycket och ämnesomsättningen att sjunka), så går man in i en känsla, situation eller ett tidigare liv. Allt för att upptäcka vad vi har med oss inombords, det som kanske hindrar oss att gå framåt, ger oss ett beteende som inte gynnar oss eller ger oss ett dåligt självförtroende.

Man kan göra hypnos för olika saker: depression, sömnproblem, ilska, stärka sig själv, mildra oro, ångest m.m.

Det är inte alltid man vet varför man mår som man mår och då är hypnosen suverän att använda!

Jag har många klienter som kommer bara för att göra en djupavslappning med hypnosen. En perfekt present att ge bort till någon som vill få in lite energi i kroppen!

Ha en härlig kväll!

Kram Madde❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar