Saker som försvinner.

Go’kväll!

Försvinner det saker för dig? Var inte orolig, det är inte alltid det är minnet som sviktar!😉

Det har försvunnit en del grejer för mig, bl.a. två guldhalsband som jag alltid hade liggandes på ett speciellt ställe. De har aldrig hittats. Men änglaleken dök upp!

Jag hade nyss fått hem den och hade använt den några gånger när den helt plötsligt var försvunnen. Jag letade som en galning efter den men eftersom jag inte hittade den så trodde jag att jag hade slängt den av misstag. Tiden gick och jag glömde bort den helt och hållet tills en dag, ca 6 månader senare, då jag städade bilen. Där låg den! Under passagerarstolen! Jag lovar er, jag har inte haft med änglaleken ut i bilen en enda gång!

Så det var väl nån sprallig själ från andra sidan som ville spela mig ett spratt.😂

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde

Lämna ett svar