Vem är du?

Jag tror ju mycket på tidigare liv och dess influenser som påverkar oss idag.

När jag var liten så drömde jag mardrömmar om att jag var en soldat som skar halsar av folk. Skitläskigt! Jag var rädd för knivar och hatade svärd. Bilderna som jag drömde var alltid ett slagfält fullt med soldater i krig. Soldaterna var oftast barfota och hade svärdet i högsta hugg. Kläderna var enkla och det fanns några hästar med men inga fanor eller krigstält. Så det var för länge länge sen.

Drömmarna slutade att plåga mig när jag var runt 30 år. Då gick jag till ett medium för första gången i mitt liv, spännande!

Det första hon sa var att jag hade varit en grym soldat i ett tidigare liv! Gissa om jag blev paff! Jag var ju bara där hos mediet för “skojs skull”! Men efter det så har mardrömmarna slutat – han fick väl frid på nåt sätt eftersom han kom upp till ytan.

Jag gillar fortfarande inte knivar men det är inte lika obehagligt längre.

Häromdagen så gjorde jag en tidigare liv regression på en tjej som beskrev sitt tidigare liv som flygvärdinna. Hon berättade lite om rutinerna dom hade på flygplanet och flygresan som hon då upplevde. Hon berättade även att det blev ett fel på ena motorn och att planet började att störta. Besättningen försökte lugna passagerarna och sen blev det bara ljust. Planet hade kraschat nånstans över Sydamerika, i djungeln.

När vi var färdiga med sessionen var jag tvungen att fråga henne om hon var flygrädd, men nej inte alls! Hon älskar att resa, precis lika mycket som hennes tidigare liv älskade det! Härligt!

Så testa en tidigare liv session nån gång, det är spännande och man upptäcker mer saker om sig själv!

Ha en fin tisdag🙏🏼

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar