Sms ifrån den andra sidan!

Go’kväll!

Har ni problem med det elektriska? Svårt att komma in i mobilen t.e.x?

Jag har ofta problem med detta, har alltid haft. Dator som bara släcker ner, eller mobilen. Kopiatorn som är ny och vägrar att skriva ut och så står man där frustrerad (och självklart i sista minuten också😂).

Jag har haft kunder som har stängt av sin mobil helt under en session och det har, trots avstängningen, ringt igenom!!

En del har svårt att få igång mobilerna efteråt, en del kan inte swisha och det kan hålla i sig i några timmar.

Häromdagen så fick en vännina till mig sms ifrån mig, det var två snabba meddelanden som försvann ifrån hennes mobil. Det är bara det att jag hade inte sms:at henne dessa två, vid den tiden så hade jag somnat i soffan! Så det var väl nån vänlig själ som påminde henne om budskapen hon hade fått ifrån meditationen vi hade några dagar tidigare! För hon hann läsa lite snabbt när dom kom över mobilskärmen. 😇

Jag har hört talas om att det har spelats in meddelanden på telefonsvararen ifrån andevärlden. Då hör man rösten och nåt ord. Skitläskigt faktiskt!😱 Jag gillar inte att höra röster! Jag kommer ihåg när jag var i tonåren och stod i kassakön på Ica Big Inn, som det hette då, hemma i Köping. Då var det en som tog mig på axeln och ursäktade sig för han skulle bara gå igenom kassakön sa han. Det var bara det att det fanns ingen bakom mig och det var ingen som gick förbi heller. Jag kommer fortfarande ihåg handen på axeln, känslan av den, och rösten i örat. Jag lovar er att jag cyklade hem väldigt fort!!!😂

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde

Lämna ett svar