Den artige danska soldaten!

Det har ju varit många danska soldater här i Småland. Många krig och tragiska öden. För några år sen så skulle jag rensa ett hus på energier. Det var så stökigt och oroligt i huset. När jag kom in i huset så kände jag av den vandringsled som människorna använde på 1700-talet och framåt (och säkert tidigare också). Den vandringsleden gick igenom vardagsrummet, med många energier! Efter en “känna-in-runda” i huset så var det dags att ta bort energiminnet av vandringsleden och föra in andarna in i ljuset. Det var i början av mitt jobb som “sån-här” och jag kommer ihåg bilderna så tydligt. Det var en kvinna med en tanig ko som gick in i ljuset och så var det väldigt många andra energier som gick in och den sista var den danska soldaten. Han var klädd i röd uniform, lite smutsig, och han red stolt på sin häst. Dom red upp framför mig, ställde hästen så jag såg ekipaget från sidan och sen gjorde han honör innan han red in i ljuset!

Jag blev så tagen utav gesten och önskar att husägaren hade sett samma som jag såg! Soldaten tackade och sa att han var glad över att äntligen få komma hem! Tacksamheten ifrån både han och mig flödade och jag blev så lätt i kroppen! Det blir jag i och för sig alltid när jag för över energierna/andarna in i ljuset. Och det är lika härligt varje gång!

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

🙏🏼Madde

Lämna ett svar