Andreas tragiska öde.

För ett tag sen var jag och gjorde en husrensning strax utanför Hestra och där träffade vi på Andreas, ”Skrikarn”. Hans ande hade hängt med kvinnan som jag gjorde husrensningen hos, han hade varit med henne ett bra tag.

Vi förde över honom i ljuset och kvinnan berättade att hon hade fått med honom hem en gång när hon hade gått neråt mot hans jordkula. Varje gång hon gick på skogsvägen ner mot sjön (då man passerar jordkulan) så blev hon påverkad i kroppen. Så när huset var rensat på energier så åkte vi ner dit. När jag gick på vägen ner mot jordkulan så blev jag alldeles skakis i kroppen och hjärtat slog.

Kvinnan var med och hon tyckte hon såg en skugga i skogen som följde efter oss. Vilket han gjorde. När vi kom ner till det hål som var kvar av jordkulan så stod Andreas lutad mot ett träd och tittade på oss. Han var så tacksam över att fått hjälp in i ljuset den dagen, han var nu fri! Nuförtiden så är Andreas med som en andlig guide till kvinnan!

Andreas bodde först i en stuga som tyvärr brann ner. Då byggde han en jordkula som låg nära sjön, en mycket vacker utsikt! Jordkulan var av sten och trä och den var liten. Möblerna bestod av ett bord och en soffa. 1867 hittades han ihjälslagen och innebränd, han hade rånats. Ett hemskt öde och ett hemskt smeknamn, ”Skrikarn”.

Ha en fortsatt fin kväll!

🙏🏼Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s