Mörkrädda mediet Madde!

Igår hade jag meditation med min härliga måndagsgrupp! När alla har gått hem efter en meditation så diskar jag upp och plockar undan, oftast i lugn och ro. Men inte igår. Då kom en man utanför och gick, klockan var strax efter 21 på kvällen. Tänkte att det var en modig man som ger sig ut i detta snöoväder. Han tittade in i skyltfönstret, satte handen lite sådär vid ögonen så som man gör när man kikar in. Sen upplöstes han och jag blev så himla rädd! Jag lovar er att jag skyndade mig därifrån så fort som möjligt!😂 Och jag var tvungen att kolla efter fotspår utanför, bara för att – men det fanns inga!

Vanligtvis är jag inte rädd men när man är trött och det är mörkt och sent på kvällen, ja då vill jag gärna vara ifred och inte ha spökligt sällskap!

Ha en fin kväll!

🙏🏼❤️Madde

Lämna ett svar