Jobba hemifrån är riktigt gott ibland…

…då går jag i mjukisbyxor, låter håret vara i oreda och är osminkad. Det som är negativt att jobba hemifrån är all kaffe man får i sig, men det är ju självförvållat! 😂

Det bästa med mitt jobb är alla människor man möter; alla härliga, underbara och goa människor! Alla liv som man på ett eller annat sätt får vara lite delaktig i. Sorg, smärta, glädje och kärlek. Och jag får även vara delaktigt i mina klienters tidigare liv!

Häromdagen gjorde jag en hypnos på en kvinna som ville bli av med sin migrän. Då gick vi in i ett tidigare liv där hon såg sig själv som polis i USA. Det var på den tiden dom byggde upp järnvägen. Vi gick direkt till händelsen som kunde ha något med hennes migrän att göra.

Hon var en man med boots på sig. Runt 25-års åldern. Hon såg som i en film att det var ett rån på gång och dom stoppade det delvis. Sanden yrde, hästarna var oroliga och min klient blev skjuten i huvudet i det tidigare livet.

Genast efter att hon kände smällen så blev hon lika yr som när hon får migränen. Hon såg sig själv ligga på marken, i sanden. Hon kände det tidigare livets rädsla för att dö.

Han dog där i sanden, omgiven av kollegor och rånare. Med ett skotthål i huvudet. Så kan en tidigare liv hypnos vara, spännande!

Det blev ett lång inlägg, dessutom med ett stort spann från att jobba hemifrån till en tidigare liv hypnos!

Ha en fin kväll! Nu ska jag gå till jobbet, sminkad, i rediga byxor och håret lite lagom iordning. 😉

Kram Madde

Lämna ett svar