Veckans energier.

Hej!

Energierna för veckan är att du läker känslomässig smärta. Det första som kommer till dig är det som läks/behöver läkas. Så släpp på gammal smärta, ilska, sorg, skuld och skam etc. När du gör det så kommer det att finnas mer plats för kärlek, glädje och energi!

Ibland kan man behöva professionell hjälp med det, om det är så – sök den terapeut du känner som skulle kunna hjälpa dig. En del får ut sina känslor via meditation, yoga, kbt, EFT, healing, hypnos, psykolog m.m

Naturen är också väldigt läkande!

Ha en härlig vecka! Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s