Veckans energier.

Hej!

Energierna just nu drar igång massor av känslor. Bl.a så kan du känna ledsamhet, oro, besvikelse, värk, trötthet m.m.             Om du känner något utav detta så visualisera att du ‘eldar upp’ det negativa inombords med en blåviolett flamma och drick vatten och se till att du vilar lite extra.

Energierna för övrig i veckan är att umgås. Tillbringa kvalitetstid tillsammans.          Med din käraste, barnen, vännerna och/eller med dig själv.                           Lyssna på varandra, prata med varandra.

Visa uppskattning. Gör det där lilla extra för den andra, överraska!

Ha en fin vecka!                                          Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s