Veckans energier.


Hej!

Veckans energier handlar om att vara i och med naturen.                                                  Om du känner dig trött, låg eller behöver tröst så ut i naturen!                             Energin som naturen ger dig är ursprunget ur Moder Jord, gammal och vis.

Ge dina bekymmer till träden och be om att få bli rensad på negativa känslor och be om att bli fylld med rogivande och positiv energi.                                                               Du kommer att känna dig både piggare och gladare!

Ha en härlig vecka! 

Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s