Veckans energier.


Hej!

Yang är den maskulina energin som vi alla har inom oss, mer eller mindre.                   Nu är det dags att använda den, energierna för veckan är att vara aktiv, ta initiativ eller att få saker och ting att ske.
Kanske du har tänkt att söka ett nytt jobb, rensa ut på gamla saker/papper, beställa en resa, börja yoga, renovera etc.              Oavsett vilket så är det gynnsamt att dra igång ett projekt.                                            Det du drar igång nu kommer att ge resultat längre fram.

Tveka inte, du kan forma ditt liv till det du vill ha!

Ha en underbar vecka!
Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s