Veckans energier. 

Hej!
Hoppas att ni har haft en skön helg! Energierna för veckan är att det är lättare att känna av de högre energierna!

Det kan vara så att du hör mer ljud som man inte vet var det kommer ifrån, se ljusfenomen, höra röster, se skuggor, uppleva att saker har flyttat på sig etc.      Du kan kanske känna av en närvaro bredvid dig.                                                             Det är den andliga världen som vill ha kontakt med dig. Kommunicera med dig och vill att du ska veta att du alltid har dom med dig.                                                       Oavsett om det är dina guider, nära och kära eller andra ifrån andra sidan.

Dom vill gärna hjälpa dig med dina önskningar, så be om det du vill ha hjälp med och var specificerad. Meditera och yoga gärna för att få kontakt. Eller bara var ute i naturen.
När du har läst detta, hur känner du dig då?  Expanderad, varmare eller frusen?Känn in och känn efter, jag gör ett test och skickar energi med texten som jag har skrivit och hör gärna av dig hur det kändes.

Men drick vatten först, för det går det åt😃

Ha en härlig vecka!
Kram Madde❤️

Lämna ett svar